Artisti Star Music Band

STAR MUSIC BAND ia fiinta in anul 2007 dupa ideea inedita a solistului Florin Grigore. Avand o experienta de aproximativ 5 ani in participarea la diverse evenimente (program artistic, spectacole, muzica pentru nunta, botezuri, taraf si formatie nunta, etc) si experienta adunata din spectacolele cu TRUPA ETNO, Florin Grigore a dat fiinta acestui proiect minunat, in care a imbinat stilul de nunta cu cel de spectacol la scena, cu participarea a mii de oameni. Astfel a adus in fata invitatilor si a mirilor spectacolul cu muzica si dans, la fel ca pe scena, cu costumatii si momente artistice.
Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta trupei, se definitiveaza actuala formula in care se lucreza din ce in ce mai bine, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului intr-un timp foarte scurt, rezultatele proiectandu-se in seria de numeroase spectacole organizate de primarii (targuri, festivaluri, zilele oraselor sau ale comunelor, etc) dar si prin prezenta la numeroase evenimente private atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.
Trupa reuneste muzicieni cu experienta in diferite zone muzicale, ceea ce creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unui repertoriu foarte diversificat. Muzica noastra este mereu energica, programele artistice sunt sustinute de bucuria, placerea si pasiunea cu care se canta, cu costumatii diversifcate pentru fiecare moment, fiecare spectacol al nostru devenind un adevarat show muzical de fiecare data. Insa, dincolo de toate, se afla multa munca si perseverenta iar STAR MUSIC BAND isi construieste cu rabdare si grija drumul, imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, echipament tehnic performant dar si vestimentatie, prezentandu-se in fata publicului ireprosabil.
Trupa este completata de cele 2 dansatoare talentate, care isi schimba vestimentatia in functie de fiecare moment artistic (Muzica populara, Moment de Teleorman sau Moment tiganesc). DJ-ul nostru contribuie la intregirea echipei cu cele mai indragite cantece ale tuturor timpurilor.

Solisti

Star Music Band

Florin Grigore

solist muzica populara

Valentina Macarie

solista muzica populara

Giulia Georgia

solist muzica usoara
Need Help?