FORMATIE DE BOTEZ

Evenimentul care marcheaza unul dintre cele mai importante momente din viata unei familii, botezul trebuie sarbatorit asa cum se cuvine, cu muzica buna si foarte multa voie buna. Star Music Band pune la dispozitia dumneavoastra artistii capabili sa intretina atmosfera la un astfel de eveniment.

Un eveniment special cum este botezul trebuie sarbatorit cu muzica interpretata de o Formatie Botez cu un repertoriu variat si instrumentisti de exceptie! Ne numaram printre acele formatii de botez care vor canta si vor intretine atmosfera pana dimineata, asa ca daca esti in cautarea unei formatii botez Bucuresti si nu numai, suna-ne iar noi vom veni! Deoarece suntem o formatie botez care da totul pentru a-i satisface pe petrecareti, pe langa repertoriul variat si instrumentistii priceputi, aducem alaturi de noi si o multime de surprize, iar distractia este garantata. Cheama-ne daca vrei sa organizezi un eveniment cu muzica petrecere botez de neuitat!

Petrecerile de botez sunt oportunitati perfecte pentru ca dumneavoastra si prietenii dumneavoastra sa va bucurati de o seara de neuitat. Ca sa fiti siguri ca acest lucru este posibil, va recomandam un spectacol personalizat in functie de preferintele si gusturile dumneavoastra muzicale, insotit de o multime de alte surprize si efecte speciale.

Deoarece se mandreste cu o vasta experienta in domeniul petrecerilor de botez si a reusit sa intretina atmosfera celor mai fericite evenimente din viata clientilor sai, Star Music Band se va dovedi cea mai potrivita alegere si pentru petrecerea dumneavoastra.

3 LUCRURI CARE NE RECOMANDA

  • Sunet performant, de cea mai buna calitate – calitatea fonica este foarte importanta la o petrecere, mai ales ca vorbim despre un botez, eveniment la care ar putea participa si o multime de copii. Echipa Star Music Band foloseste aparatura de ultima generatie, pentru a fi sigura ca programul artistic prestat este unul ideal pentru toate tipurile de public.
  • Ursitoare si o multime de alte surprize – pe langa repertoriul personalizat in functie de gusturile dumneavoastra muzicale, va dam oportunitatea de a oferi invitatilor si alte cateva surprize deosebite. Ursitoarele, momentele artistice inedite, masina de baloane sau cea de fum, sunt parte a ofertei noastre. La cerere, acestea pot fi integrate si in cadrul petrecerii dumneavoastra.
  • Distractie garantata pentru toti cei prezenti – pentru ca voia buna sa fie prezenta pe toata durata evenimentului, trupa noastra este pregatita sa sustina tot felul de momente interesante, de la cele de muzica populara sau de petrecere, pana la cover-uri internationale sau muzica folk.
Need Help?